maanantai 17. huhtikuuta 2017

Hyvää Pääsiäistä!


Pitkät pyhät ovat tervetulleita!

On mukavaa, kun kotona on useampi ihminen huolehtimassa koirien perustarpeista! Minulla on tällöin onni ottaa laumasta mukaani yksi koirista, kamera ja harrastaa kiireettä sitä, mistä pidän eniten. Mikään ei ole niin hienoa, kuin olla koiransa kanssa ja hiljentyä luonnon äärellä.







Meillä on hieno lauma. Koirat rakastavat toisiaan ja ne todellakin viihtyvät hyvin yhdessä! Tästä huolimatta koirista jokainen nauttii suuresti myös jakamattomasta huomiosta. Siitä, että saa tehdä asioita yhdessä emännän kanssa.


Reppu ja reissutyttö!



Iran kanssa tehtiin aamusta muutama jälestys. Se nauttii suuresti tästä työstä. Niin minäkin. Ihan mahtava seurata, miten innolla tehdään töitä!☺


Forever friends, Rippe, Elli ja Repa ♥






Rippe pääsi tapaamaan parhaita koirakavereitaan Elliä ja Repaa. Teimme pitkän ja iloisen metsälenkin. Tapasimme metsässä Elisan ja koiransa ja oli mahtava huomata, miten luontevasti vapaana liikkuvat koirat osasivat käyttäytyä toisiaan kohtaan!

Lankalauantaina aloitimme Iran kanssa uuden harrastuksen. Tästä on haaveiltu ja nyt se on totta! Osallistumme Koirapalvelu Taidogaan järjestämälle Rally-Tokon alkeiskurssille. Meille on jo vakiintunut tämä yksi maksaa kaikki matkustaa malli ja tänään avattiin rally-treenikausi myös Pepille ja Ripelle.

Treenit sujuivat kaikkien koirien osalta erittäin mallikkaasti. Rippe teki koirista parhaan suorituksen. Sen kontakti oli koko harjoituksen ajan täydellinen. Komentosarja sivu, seuraa, sivu, eteen ja sivulle vasemmalta kiertäen, sujui suorastaan lennokkaasti. Rippe päätti, että mitä suotta kiertää, kun voi hypätä suoraa edestä niin, että ilmalento päättyy perusasentoon emännän vasemmalle sivulle!

Rippe tekee aina vähän enemmän kuin muut! ☺Se rakastaa tehdä töitä kanssani ja se näkyy kaikessa mitä koira tekee!

Perustaidoista on nyt valtavasti hyötyä. Kohdetyöskentelyn kautta koirat ovat oppineet seuraamaan käsimerkkejä tarkasti! Olen ihan intopiukkana lajin suhteen! Huippu kivaa! ☺


Pepillä on juoksut!




Jää nähtäväksi, komppaavatko Rippe ja Ira Peppiä vai pitävätkö omat kiertonsa. Kierrokset ovat kaikilla nousussa, Rippe on kaivanut poikaystävänsä esiin ja Irpi on selvästi kuumottunut.
Pepille on tälle keväälle suunniteltu terveystutkimuksia. Silmät ja polvet tutkitaan jo tällä viikolla ja muutaman viikon kuluttua koira kuvataan kuononpäästä hännänpäähän!

Elämme monin tavoin jännittäviä aikoja!☺
Me pidetään niin peukkuja, että meidän punanuttu on kunnossa!



Kuvat © Pia Grönroos



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti