keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Vaalit 2019

Eilen oli viimeinen ennakkoäänestyspäivä. Kävin äänestämässä. Valintani näissä vaaleissa tein eläinten uutta hyvinvointilakia ja eläinten oikeuksia ajatellen.

Kuva © SEY

Uudellamaalla Vihreiden ehdokkaaksi asettui kouluttaja, eläintietokirjailija ja asiantuntijaluennoitsija, Tuire Kaimio. Olen osallistunut usealle Tuire Kaimion luennolle. Eläinten hyvinvointi ja eläinten oikeudet ovat todellakin lähellä hänen sydäntään. Kaimiota en valitettavasti omassa vaalipiirissäni voinut äänestää, mutta puoluettaan kyllä. Pirkanmaan Vihreiden edustajista valitsin eläinten oikeuksia kannattavan ehdokkaan.

Toivon, että Kaimio pääsee vaalipiiristään läpi ja että hän saa mahdollisimman monta samat arvot jakavaa edustajaa rinnalleen.

Oman eläinsuojeluarvoja kannattavan ehdokkaan voi löytää myös Animalian ja SEY:n  Eläinpoliittisen vaalikoneen avulla.

Eläinten hyvinvointiin voimme vaikuttaa monella tapaa


Nyt ei nukuta!

Kennelliitto on avannut uudistetun terveyskyselyn. Tätä kyselyä omien koiriemme osalta täyttäessäni huomioin, miten monelta osin rodussamme terveysasiat ovat erinomaisella tasolla. Ongelmia toki on ja näiden eteen on tehtävä töitä. Terveystutkimusten avulla on mahdollista kerätä tietoa ja edistää koiriemme terveyttä. Koko rodun terveyttä. Tule mukaan!



Varsinaisena vaalipäivänä 14.4.2019 on mahdollisuus vaikuttaa vaalitulokseen!





Kuva © Pia Grönroos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti