maanantai 29. elokuuta 2016

Voittajan on helppo hymyillä! ☺

Vihtametsän Koivunlehti, Rippe. Lulubelle's Eager Explorer, Ira
ja Lulubelle's Just Jazz, Peppi ♥
Kolme ihanaa koiraa. Kolme luokkasijoitusta, erinomaisin tuloksin! Ihan huikea reissu Suomen Welsh corgi seuran erikoisnäyttelyyn, Turun Raisoon. Näyttelyyn oli ilmoitettu 124 cardigania! 

Näyttelyn kasvattajatuomarina Margo Hackney, Iso Britannia

Lulubelle’s Just Jazz, Peppi tasan 5kk, teki erkassa näyttelydebyyttinsä. Sijoitus hienosti pienten pentujen kakkonen. Pidän siitä, mitä Pepissä näen ja niin piti tuomarikin. Onhan se sellainen ripakinttu ja vähän ruipula vielä. Peppi on kaunis ja hyvätapainen. Pieneksi pennuksi liikkui ja jaksoi seistä pönöttää nätisti. Eikä hukkunut nurmikkoon.

Lulubelle's Just Jazz PPEN 2

Pretty head. Nice ears. Lacking in forechest.
Rather upright sholders. Good tailset. Very well presented.



Lulubelle’s Eager Explorer, Ira, teki jälleen sen, mitä siltä odotettiin. Tuomari piti Irasta todella paljon. Ira on erittäin kaunis ja sen kehäkäytös on erinomaista tasoa. Tuomari huomioi jälleen tämän iloksemme.

Ira oli nuorten luokan kakkonen ja sai SA:n päästen kilpailemaan jälleen parhaan nartun tittelistä.
Kisa oli pitkä ja päivä kuuma. Tiesin, että Ira oli kisassa vahvoilla. Iran ulkomuoto on rodunomainen ja kaunis, työmoraali, keskittymiskyky ja työtapa ovat vertaansa vailla. Erikoistuomari arvosti Iran ulkomuodon lisäksi kehäkäytöstä suuresti ja hän nostikin Iran paras narttu kisassa ohi todella monen huippukaunottaren! Aivan kertakaikkisen upea suoritus meidän Iralta!

Very feminine head. Nice earset. Good lengt of neck.
Tight feet. Good topline. Good tailset. Moves well.

Lulubelle’s Eager Explorer, Irpukka
NUO ERIN NUK2 SA VASERT

Vihtametsän Koivunlehti, Rippe

Ripen osallistuminen kehään oli kysymysmerkillä ihan viime hetkeen asti, johtuen siitä, että Ripellä oli juoksut ja koira oli täysin nakuna. Minimalistisellakin turkilla Rippe on kaunis. Ripen veroista turkinlaatua näkee näyttelyissä äärimmäisen harvoin. Rippe ei arvosta huonosti käyttäytyviä tuomareita, joten tämä puoli asiaa piti olla kunnossa.

Tuomari osasi käsitellä koiria erityisen kauniisti ja kunnioittavasti. Ei ollut yhtäkään syytä jättää meidän kaunotarta esittämättä. Päätös esittää Rippe oli oikea. Avoimessa luokassa esiintyi 21narttua, enemmän koiria yhdessä luokassa, kuin keskivertonäyttelyssä kaikkineen. Ainoastaan neljä koiraa sai erinomaisen, parhaan mahdollisen laatuarvostelun. Meidän Rippe oli yksi näistä neljästä, sijoittuen upeasti luokkansa neljänneksi!

Niin paljon me uskoimme Rippeen ja koiran mahdollisuuksiin, että Silas valmistautui Ripen kehän ajan parasnarttu kehään. Hanna piti seuraa Pepille teltalla, joten meillä ei valitettavasti ole kisakuvaa Ripestä. Paras nartukehä ei jäänyt Ripeltä kovinkaan kauas.

 
Very good, typical head. Well placed sholders. Tight feet. Short hocks.
Lowset tail. Very good coat texture. Movement ok.
Vihtametsän Koivunlehti , Rippe, upeasti AVO ERI AVK 4


Koiramme eivät olleet rodun parhaita, mutta erinomaisen hienoja olivat. Sydäntä lämmittää, että erikoisnäyttelytasolla tulokset ovat näin upeat! Hienoa Rippe, Peppi ja erityisesti Ira, joka jaksoi koko julmetun pitkän päivän pitää työhaalarit päällään! Koirat saivat palkinnoiksi osallistumisesta ja luokkasijoittumisestaan leluja, nämä olivat erityisesti koirien mieleen! Kiitos huomaavaisuudesta koiria kohtaan näyttelyjärjestäjille!


Kiitos Hanna. Erityinen kiitos kuvista.
Kiitos Silas.
Kiitos kotijoukot ihanasta kannustuksesta!

Erityinen kiitos kilpakumppaneille, joiden ansiosta olin väliin ihan oikeassa paikassa oikeaan aikaan! Tosi kiva tapahtuma! Kiitokset seuralle!



Kuvat ©
Hanna Uosukainen
Pia Grönroos



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti