torstai 27. heinäkuuta 2017

Iran ja Väpän kesäterveiset! ♥




Niin siinä vähän harmillisesti sitten kävi, ettei niitä pentusia vielä tullut. Emännälle tuli surku. Lupasin, että me Väpän kanssa yritetään ens kerralla kovemmin ja että emännän pitäisi nyt vaan reilusti palata pentuhaaveista arkeen. Rippe oli jo vähän huolissaan, katseli emäntää kysyvästi isoilla ruskeilla silmillään, ja emäntä paijasi sitä paljon ja pussas päälaelle. Peppi heilutti paljon häntää ja peppua ja pussas emännän jalkoja.

Heti se niinko hellitti. Se ilmoitti itsensä koulutukseen, Pepin paimentaan lampaita, meidät Rally-koulutukseen ja sitten epiksiin. Mut sitä se miettii vielä. Et tartteeko se niitä epiksii. Mut ehkä se olisi hyvä, kun se toivoo, että me saataisiin tulos. Et emännän olis kyl hyvä treenaa.

Sitten iskä ilmoitti, että me muutetaan maalle. Et me saadaan viimein oma pieni piha. Emäntä on haaveillut tästä jo pitkään, omasta pihasta meille. Mut se näyttää jotenkin kärsivältä silti. Siinä talossa on kuulemma ihan tavattoman kaunis piha. Mä en tiedä, miksi se emäntää huolettaa. Kyllä me arvostetaan kaunista pihaa. Me kaikki kolme arvostetaan. Lujasti arvostetaankin.





Et meillä on tässä nyt sitten ihan kuulkaa arki. Me yritetään pysyä poissa jaloista, kun emäntä pakkaa ja silmäillään, ett’ kuin isoja banaanilaatikkopinoja tällä kertaa syntyy. Et me niinko vähän tuetaan niitä pinoja. Eikä emäntä ehdi tännekään mitään kirjoittaa. Sanoi, että paa se blogi tauolle.


Mä oon aina emännän kiltti tyttö, että blogi jää nyt tauolle.

Kesäterveisten kera. Yrittäkää päästä mahdollisimman usein uimaan. ja olkaa aina tarkkoja, kun omistajat syö jätskiä. Muistakaa anovat katseet!  Nähdään syksymmällä tai aikasemminkin, jos emäntä saa aikaan sen tuloksen.

Väpäkin lähettää ihan huippuhienot kesäterveiset! 









Kuvat © Pia Grönroos
Video © Tiia Lakaniemi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti