tiistai 15. joulukuuta 2015

Taidetta kotiin! ♥


Olen pitkään haaveillut, että teettäisin koirista taulun. Haluan siihen liikettä, iloa ja eloisuutta. Hyvää mieltä ja huumoria! Niitä elementtejä, joista saan nauttia koirieni kanssa päivittäin. Valinta taulun tekijäksi oli lopulta todella helppo! 


Kuvataiteilija Jenni Karhapää tuli tutustumaan Iraan ja Rippeen. Tai oikeammin lähinnä Iraan, sillä Rippe on Jennille entuudestaan jo tuttu. Tapasimme aamulenkin merkeissä ja Rippe murahti heti tuttavallisesti kuultuaan Jennin äänen. Jennillä on itselläänkin kaksi cardigania. Hänellä on siis jo valmiiksi hyvä käsitys, juuri tämän rodun parhaista puolista. Tarjoamani tauluprojekti oli hänelle mieluinen! Tämä on niin huippua!

Niin se vain on, kun ihminen osaa käyttäytyä, ei koirilla ole hätäpäivää. Irpi, joka ei perusta vieraista senkään vertaa kuin Rippe, oli täysin rauhallinen. Olin ohjeistanut Jenniä, ettei kiinnittäisi Iraan lainkaan huomiota ja se toimi heti kuten pitikin. Ira nuuski innoissaan Jennin housunlahkeita. Ei haukkua, ei yhtään signaalia siitä, että kohtaaminen olisi jotenkin epämukava tai että kohdattu ihminen olisi jotenkin uhkaava tai epäluotettava!
Ihan siis huippuhienoa!

On upeaa, että Jenni otti tilauksen taulusta vastaan ja tuli katsomaan koiria. On eri asia kokea koirat kuin katsoa vain kuvia, vaikka kuvat toimivatkin hyvinä apuvälineinä. Luonne ja liikkeet näkyvät kuitenkin parhaiten, katsomalla liikkuvia koiria.

Rippe ja Irpi tarjosivat liikettä. ☺












Huomenna uusiksi! ☺


Suuret kiitokset Jennille saumattomasta yhteistyöstä! ☺


2 kommenttia: